O nama

Destilerija RAJIN proizvodi PRAVU DOMAĆU RAKIJU „ispečene“ na tradicionalan način, natenane, u Banatskom Novom Selu. Ono što našu CUGU posebno karakteriše je prirodan miris i aroma koji potiču isključivo od prezrelog domaćeg voća. TZUGA je 100% PRIRODNA domaća rakija od 100% domaćeg voća i NIČEGA VIŠE! GARANTOVANO NE DODAJEMO ŠEĆER, jabuku, etil-alkohol, arome, ili bilo šta drugo. Uzimamo najlepše iz prirode i pretačemo to u kapljice vrhunske domaće CUGE.

Naša destilerija nalazi se na dve lokacije u Banatskom Novom Selu.

Na prvoj lokaciji u centru Banatskog Novog Sela, gde se nalazila prva destilerija, danas se nalazi prostorija u kojoj naša rakija ćuti, odležava i dobija na kvalitetu. Ovde takođe punimo boce i pakujemo našu Cugu.

Na ovoj lokaciji, u ulici Ive Lole Ribara 32a, nalazi se i naš kafić BEERTIA BAR, u kome možete probati sve naše rakije, dok se u dvorištu nalazi destilerija sa prelepom letnjom baštom u kojoj možemo organizovati grupne posete našoj destileriji, uz, naravno, degustaciju naših rakija i likera.

Na drugoj lokaciji, u ulici Mihajla Pupina 11, nalazi se destilerija u kojoj se priprema voće i „peče“ rakija. Destilerija se nalazi u okviru porodičnog domaćinstva. U svako doba možete posetiti obe lokacije i videti kako i gde se proizvodi naša rakija.

DOSTAVA ŠIROM SVETA!

Bilo gde da se nalazite na zemaljskoj kugli, mi ćemo vam dostaviti TZUGA rakiju na kućnu adresu!

100 % VOĆE SA ETIKETE!

Naša TZUGA rakija dobijena je 100% od voća koje se nalazi na etiketi. Garantovano BEZ šećera, jabuke, dodatog etil alkohola ili aroma!

TZUGAJ NA LOKACIJAMA

Pored toga što možeš da naručiš
možeš i da TZUGAŠ u super
ambijentu na odrđenim logacijama!

posetite nas

Destilerija RAJIN I

Ive Lole Ribara 32a

Banatsko Novo Selo, Srbija.

KONTAKT

+ 381 63 10 50 949

tzuga.rakia@gmail.com

reinger.doo@gmail.com

RADNO VREME

Pon. – pet.: 11h – 19h

Sub.: 10h – 19h

Ned.: 10h – 17h